GRATIS UIT NACHT DEN HAAG: NANA FOFIE, OPENLUCHTBIOS, POEZIEBAR XS, CLUBHOPPING EN MEER. - UIT Festival Den Haag
18172
post-template-default,single,single-post,postid-18172,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

GRATIS UIT NACHT DEN HAAG: NANA FOFIE, OPENLUCHTBIOS, POEZIEBAR XS, CLUBHOPPING EN MEER.

Met Nana Fofie, Poeziebar XS, een openluchtbios, een overvolle dansavond in Korzo, The Cool Quest en Clubhopping als afsluiter, wordt de UIT Nacht in Den Haag er een om in de agenda te zetten. Urban voert dit jaar de boventoon en dans de rode lijn. En hadden we al benadrukt dat dit alles gratis te bezoeken is?

 

NANA FOFIE

In het voorprogramma zingen van Nicki Minaj. De Melkweg uitverkopen en een kneitersterk nieuw album uitbrengen. Het gaat hard met de carrière van Nana Fofie, en terecht! Tijdens de UIT Nacht kun je ‘It’s Alright’, ‘Close To You’ en al die andere lekkere nummers horen tijdens haar optreden op het Lange Voorhout.

OPENLUCHTBIOS

Way back when werd het met enige regelmaat gedaan: Een film kijken in de openlucht. Het is romantisch, het is gezellig, het geeft een knus gevoel om af en toe een lekker zomers windje te voelen terwijl je meeleeft met de personages op het scherm en je kunt er gratis heen tijdens de UIT Nacht! Vorig jaar kwamen jullie in grote getalen en was dit programma van Filmhuis Den haag een groot succes. Dat willen we natuurlijk nog eens dunnetjes overdoen. Kom langs op het Spuiplein en beleef met Lola rennt één zomerdag waarop 20 minuten beslissend zijn over liefde, leven en dood. Kom vooraf in de juiste stemming met de aanstekelijke beats van onze DJ en ren vervolgens mee met Lola en haar vlammend rode haar in deze waanzinnige en spannende cult-klassieker.

DANS MARATHON IN KORZO

Met maar liefst elf (!) dansacts is Korzo the place the place to be voor iedereen met een passie voor dans. En voor iedereen die nog niet geproefd heeft van de danswereld en in vogelvlucht een rits aan briljante dans acts wil zien. Ok, een kleine opsomming: Cirque Mania, Crosstown, Anotonin Rioche, Jasper van Luijck, Duda Paiva Company, Ryan Djojokarso | Libi, Amos Ben Tal | Offprojects |Ickamsterdam, Ensemble Model062, Heavy Hitters, Mare Nostrum Inclusive en Sarada Sarita. Deze shows komen tijdens de UIT Nacht in één avond voorbij. Een unieke kans om je helemaal onder te dompelen in deze wereld. Sit back, take it all in and enjoy. Bekijk het programma voor meer informatie.

A MILI

Tijdens THE LIFE I LIVE eerder dit jaar werd het grind op het Lange Voorhout al eens flink door elkaar geschud. Op 7 september komt A Mili terug voor de tweede ronde. A Mili is vuur. Als zij en haar band het podium betreden ben je binnen enkele seconden om. De mix van soul, funk, urban en hiphop zorgt ervoor dat je onmogelijk stil kunt blijven staan, en met haar weergaloze performance en ijzersterke teksten pakt ze je aandacht. Tijdens de Popronde in 2018 werd zij de publieksprijs voor Beste Performer. Als je haar live ziet, is het meteen duidelijk waarom. Voor ons is het daarom de logische keuze geweest haar deze editie van de UIT Nacht te laten openen.

POEZIEBAR XS

De wereld kan wel wat Rock & Roll & Poëzie gebruiken, dacht de mannen van de Poeziëboys. Het doel? Uitverkochte, dampende en joelende zalen. In verschillende theaters (Zaal 3, De Parade), organiseren Jos Nargy en Joep Hendrikx poëzieavonden met jonge (levende!) dichters. Samen met muzikant Bas Prins brengen zij de beste poëzie van dit moment. Een groot succes. Zo groot, dat er aankomend seizoen een Poeziëbar XL gehouden wordt in de Koninklijke Schouwburg. Tijdens de UIT Nacht kunnen bezoekers genieten van een gratis preview.

 

AND THAT’S NOT ALL

Er is nog veel meer te beleven tijdens de UIT Nacht. Edson da Graca & GUAP, DIPSAUS, The Cool Quest en Club Hopping staan op het programma om iedereen flink te vermaken en de liefde voor cultuur te doen stromen door heel het lichaam.

Ben jij erbij?

GRATIS | UIT NACHT DEN HAAG | LANGE VOORHOUT & CULTURELE INSTELLINGEN 

PROGRAMMA UIT NACHT