LE MARIE MARCHE
Geïnspireerd op de dromerige sfeer van Franse markten is Le Marie Marché de sfeervolle maandelijkse markt in hartje Den Haag.
Frankrijk, markt
17022
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17022,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

LE MARIE MARCHE

ZAT 1 SEP & ZON 2 SEP – 11:00 – 18:00 uur | Lange Vijverberg

Geïnspireerd op de dromerige sfeer van Franse markten is Le Marie Marché de sfeervolle maandelijkse markt in hartje Den Haag.

Zorgeloos struinen langs de bijzondere eigentijdse, uitheemse of juist authentieke producten. Fantastische aardbeien naast droge worst, prachtige mineralen naast vintage prenten. Zoete lekkernijen, kwaliteits-broden, Mediterrane heerlijkheden en een scala aan gevonden schatten. Combineer bijzondere boodschappen doen met het opdoen van inspiratie en op de achtergrond een frans deuntje.

 

ABSTRACT BLOND

Wanneer de huis Vinyl-DJ van Le Marie Marché draait weet hij chansons verrukkelijk te mixen met heerlijke funck. Zonnige plaatjes wisselen zich af met beminde jaren 80 hits. Koop gerust een plaat uit zijn bakfiets, laat je verrassen door zijn collectie.

 

MUSIC BY MARLY

Noem het poppy, noem het jazzy, noem het easy listening… Wij noemen het Music by Marly. Laat je meevoeren door het betoverende geluid en geniet…

 

ROBERT BERGER

Pianobeest met een ruige voice speelt de vingers van z’n handen. Robert speelde in vele kroegen en op vele festivals. Nu maakt hij ook zijn eigen wijn en staat hij regelmatig met zijn ‘Bergers’ op Le Marie Marché

 

FLORIS ART

Kunstenaar Floris Duijvestein wil bewustzijn van de natuurlijke en gecultiveerde ritmes vergroten en vastleggen. Naast zijn grote werken is Floris ook Portrettist. Laat je door zijn hand vastleggen.

 

www.lemariemarche.nl

website-2
website-3
website-1
website-4