We mogen weer UIT!

We mogen weer UIT!

Na een roerige periode met weinig ruimte voor cultuur en verbinding, kijken wij enorm uit naar de opening van het nieuwe cultuurseizoen. Vier het met ons mee tijdens UIT Festival Den Haag 2021! Wat kun je verwachten?

Vrijdag trappen de Cultuurankers af met UIT in de Wijk. Cultuurankers zijn theaters en bibliotheken in diverse stadsdelen, zoals Dakota in Escamp, Theater de Nieuwe Regentes in Segbroek en de Bibliotheek in Ypenburg. Zij zorgen ervoor dat cultuur toegankelijk is voor álle Hagenezen en Hagenaars. Met een eigen programmering vol jong talent en gevestigde artiesten, trappen de Cultuurankers het driedaagse festival af. 

Tijdens de UIT Nacht op zaterdag ontdek je de culturele hotspots by night. Geniet van previews en voorstellingen op de mooiste plekken die onze stad rijk is. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een programma. Eerdere edities brachten onder meer moderne dans in Korzo, een ontdekkingstour bij Onze Ambassade en cabaret in Diligentia. 

Nadat we vorig jaar binnen moesten blijven, mogen we dit jaar geheel volgens traditie weer flaneren over de Cultuurmarkt op het Lange Voorhout! Op diverse buitenpodia presenteert cultureel Den Haag op zondag het progamma voor seizoen 2021-2022. Struin langs de kramen en maak kennis met musea, theatergezelschappen en amateurkunst. Scoor tickets met korting en maak je op voor een prachtig nieuw cultuurseizoen. In de hele stad zetten meer dan 5o instellingen de deuren open en bieden een gratis programma voor jong en oud. 

DEEL DIT

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

ONTDEK UIT