We mogen weer UIT!

We mogen weer UIT!

Na twee jaar corona met weinig ruimte voor cultuur en verbinding, herpakken culturele instellingen en festivals zich. Bezoekers weten de weg weer voorzichtig te vinden naar optredens, maar er liggen nog zeker uitdagingen.

Wij kijken wij enorm uit naar de opening van het nieuwe cultuurseizoen. Vier het met ons mee tijdens UIT Festival Den Haag 2022! Wat kun je verwachten?

Vrijdag trappen de Cultuurankers af met UIT in de Wijk. Cultuurankers zijn theaters en bibliotheken in diverse stadsdelen, zoals Dakota in Escamp, Theater de Nieuwe Regentes in Segbroek en de Bibliotheek in Ypenburg. Zij zorgen ervoor dat cultuur toegankelijk is voor álle Hagenezen en Hagenaars. Met een eigen programmering vol jong talent en gevestigde artiesten, trappen de Cultuurankers het driedaagse festival af. 

Tijdens de UIT Nacht op zaterdag ontdek je de culturele hotspots by night. Geniet van previews en voorstellingen op de mooiste plekken die onze stad rijk is. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een programma.

Dit jaar mogen we geheel volgens traditie weer flaneren over de Cultuurmarkt op het Lange Voorhout! Op diverse buitenpodia presenteert cultureel Den Haag op zondag het progamma voor seizoen 2022-2023. Struin langs de kramen en maak kennis met musea, theatergezelschappen en amateurkunst. Scoor tickets met korting en maak je op voor een prachtig nieuw cultuurseizoen. In de hele stad zetten tientallen instellingen de deuren open en bieden een gratis programma voor jong en oud. 

DEEL DIT

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

ONTDEK UIT