Ontbijten met live-optreden van Tim Akkerman: kom naar hotel Mercure! - UIT Festival Den Haag
18301
post-template-default,single,single-post,postid-18301,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ontbijten met live-optreden van Tim Akkerman: kom naar hotel Mercure!

Op zondag 8 september vindt de laatste dag van het UIT Festival Den Haag plaats. Mercure opent dan, al voor de drukte begint, haar deuren voor iedereen die graag eens wil ontbijten met live muziek van Rubenson en Tim Akkerman, inclusief stadsuitzicht. Beide muzikanten geven previews van hun shows komend jaar.

Rubenson, singer-songwriter in de dop, barst van het talent en timmert het afgelopen jaar flink aan de weg. Deze zomer toerde hij langs de kust van Europa van surfcamp naar surfcamp om intieme concerten te geven. Ook in Den Haag staat hij regelmatig op festivalpodiums – en zondag is hij live te beluisteren tijdens UIT Festival bij Mercure. Rubenson speelt om 11.00 uur.

Tim Akkermans solo-repertoire bestaat uit rustige, gevoelige liedjes die hij vol overtuiging brengt – overigens de enige zanger die met verve Bruce Springsteen heeft gecoverd. Tevens heeft hij sinds zijn deelname aan Beste Zangers 2019 nóg meer fans om zich heen verzameld. De ex-gitarist van Di-rect beschikt over een stem die volle zalen muisstil krijgt. Niet voor niets wordt hij geloofd en geprezen om zijn muzikaliteit. Tim Akkerman speelt om 12.00 uur.

Hotel Mercure**** opent haar deuren om zowel hotelgasten als toevallige passanten als festivalgangers een exclusief kijkje te geven in wat het hotel allemaal te bieden heeft, voor zowel de zakelijke gast als de vakantieganger. Wil je gezellig ontbijten of lunchen buiten de deur? Ook dat kan in Mercure! Het terras is op zondag bereikbaar via het hotel zelf en de trap naast de entree aan de buitenzijde. Wanneer de bouw aan het Spui is volbracht, zal het terras van het hotel ook via de trappen te betreden zijn.