OOIEVAARSPLEIN MET O.A. KENNY B - UIT Festival Den Haag
18043
post-template-default,single,single-post,postid-18043,single-format-video,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
OOIEVAARSPLEIN MET O.A. KENNY B

Dit jaar bestaat de Ooievaarspas 30 jaar en dat willen ze dolgraag met jullie vieren. Het hele jaar door zijn er speciale, extra aanbiedingen voor pashouders, maar op zondag 8 september pakken ze tijdens UIT Festival Den Haag pas écht uit.

KENNY B 

Op 8 september kun je dus op het Ooievaarsplein tijdens UIT Festival genieten van allerlei muziek-, dans- en theatervoorstellingen. Zin om actief te zijn? Doe mee aan gratis workshops in paviljoen ‘Storky’s Place’ of bezoek de informatiemarkt, waar verschillende aanbieders van de Ooievaarspas presentaties geven. En, wie jarig is trakteert, dus kun je ook nog eens mooie prijzen winnen tijdens het Rad van Fortuin. Om het feest compleet te maken zal KENNY B het podium op klimmen en iedereen vermaken met zijn hits. Kortom: het wordt één groot feest!

Overige Ooievaars-programma’s

Benieuwd welke programma’s Ooievaarspas tijdens UIT Festival nog meer in de aanbieding heeft? Je kunt elke aanbieder herkennen aan een ballon met het 30-jarige jubileum. Nog leuker: combineer het UIT Festival met het gratis Embassy Festival, dé culturele wereldreis in twee dagen tijd, waarbij meer dan 70 landen bij elkaar komen om hun cultuur te vieren op het Lange Voorhout.