Over - UIT Festival Den Haag
15326
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15326,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

UIT FESTIVAL DEN HAAG

Het UIT Festival Den Haag heeft een lange geschiedenis. In 1973 is de eerste aanzet gerealiseerd ter ere van het zilveren regeringsjubileum van Koningin Juliana. Het toenmalige Voorhoutfestival was een groot succes. Kunst met een grote en kleine k op drie podia, een Kunstmarkt met straattheater en een informatiemarkt. De kern is altijd de symbolische opening van het Haagse culturele seizoen geweest en het tonen van een dwarsdoorsnede van de culturele programmering van het komende seizoen in Den Haag.

BinnenUIT Festival 2020

In het weekend van 4, 5 en 6 september vindt het UIT Festival plaats. Den Haag viert de kick-off van het nieuwe culturele seizoen met een hele bijzondere editie: het BinnenUIT Festival. Geniet drie dagen lang in een intieme setting van de mooiste previews en parels van het nieuwe cultuurseizoen. Stel je eigen route samen langs de vele culturele instellingen die Den Haag rijk is. Online vind je het hele programma en schaf je eenvoudig een tijdslot aan zodat je gegarandeerd een plekje hebt. Wil je liever zelf doen en maken? Ook daar is aan gedacht en je hoeft er niet eens de deur voor uit! Bezoek de online Cultuurmarkt en ontdek het enorme aanbod van cursussen en amateurkunst waar jij je creativiteit in kwijt kunt.