Partners

Partners

Gallery61

Bezoek de prachtige Brasserie Gallery61 gelegen in het hart van de stad in het erfgoed ‘De Passage’.

Of het nu gaat om lunch, diner of gewoon een gezellige borrel, neem plaats op ons terras of geniet van ons unieke en kleurrijke interieur, dat net zoveel karakter heeft als de stad zelf. Gallery61 serveert een gewaagd menu met internationale gerechten gemaakt met seizoen producten van lokale leveranciers. We zijn KUNST, we zijn LOKAAL, we zijn GESCHIEDENIS en we kleuren graag een beetje buiten de lijntjes!

 

SPUI 180

Bar & Terras Spui 180 bevindt zich in hartje centrum van Den Haag. Bij Spui 180 kunt u heerlijk ontspannen met een sprankelende cocktail of diner. Onze enthousiaste bartenders tonen hun kunsten met lekkere cocktails of ontdek onze lokale gerechten bereid door de Chef. Neem plaats in onze gezellige bar of mooi ruim terras en geniet van een ontspannen moment. Na een heerlijke avond kunt u zich terugtrekken in een van onze 159 prachtige hotelkamers. Ook voor zakelijke bijeenkomsten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over 7 ruime zalen voor al uw bijeenkomsten tot 120 personen. En onze stijlvolle boardroom is perfect voor uw private diners.

 

Interparking

Parkeergarage Interparking Museumkwartier is het perfecte startpunt van uw bezoek aan de Haagse binnenstad en het Museumkwartier. Naast de parkeerplaats zijn veel musea en culturele instellingen gevestigd. Om tegemoet te komen aan de internationale allure van de omgeving beschikt de ruime parkeergarage Museumkwartier over meerdere luxe faciliteiten. Een daarvan is de mogelijkheid om online uw parkeerplaats te reserveren en te profiteren van voordelige parkeeraanbiedingen.

Kom je met de auto? Reserveer dan voordelig je parkeerplek vanaf € 10,- p/dag bij Interparking Helicon.

BOEK JE PARKEERPLAATS HIER

DEEL DIT

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

ONTDEK UIT