AAN TAFEL! - UIT Festival Den Haag
18923
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18923,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

AAN TAFEL!

LOCATIE

The Grey Space

DATUM

6 september 2020

TIJD

15.00 & 18.00 uur

GENRE

Filmdiner

Categorie
The Grey Space, ZONDAG 6 SEPTEMBER

Aan Tafel!

 

Aan Tafel! is een non-fictie filmdiner waar het niet gaat over de kwaliteit van het eten, maar over de grappige, mooie, ontroerende of belangrijke herinneringen die daaraan vast zitten. Via de onderzoeksvraag: ‘Hoe smaakt jouw thuis?’ zijn film- en documentairemaker Jasper Masthoff en theatermaker Annemarie de Bruijn van Het Vijfde Bedrijf op zoek gegaan naar diverse grootstedelijke verhalen.

 

De gasten nemen plaats aan tafel waar televisieschermen de plek hebben ingenomen van placemats. Voorovergebogen kom je in een persoonlijke één-op-één ervaring met de vertellers en proef je de smaken van zijn of haar thuis. Eet mee en maak kennis met het meisje wiens moeder niet kon koken en elke dag weer opzag tegen het moment dat er ‘aan tafel!’ geroepen werd. Schuif aan bij een Gambiaanse die haar heimwee stilt door haar voordeur permanent open te zetten en iedereen uit te nodigen mee te eten. Hoor hoe thuis smaakt als je moeder er nooit was. Leer over een man die kookt alsof hij schildert maar het met grote moeite opeet. Kom aan tafel zitten en ervaar hoe samen eten verbindt.


Aan Tafel! is een volledige voorstelling. Boek je bezoek hier.