AL MIJN VADERS - UIT Festival Den Haag
17996
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17996,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

AL MIJN VADERS

LOCATIE

Lange Voorhout - Containerpodium

DATUM

8 september 2019

TIJD

16:45

GENRE

Voorstelling

Categorie
Lange Voorhout, ZONDAG 8 SEPTEMBER
Over dit project

Als je misbruik hebt meegemaakt in je kindertijd, blijf je het misbruikte kind als volwassene met je meedragen. Misbruik, #MeToo en aanranding zitten in de volwassene die je bent geworden. Na haar laatste boek, ‘Al mijn vaders’, dat over misbruik gaat, heeft Mira Feticu besloten om de kwetsbaarheid die zij met zich meedraagt, op het podium te laten zien. Ze doet dat niet alleen, ze doet het samen met niemand minder dan Bob Schwarze, artistiek directeur van theater Branoul en een van de acteurs. Tijdens UIT presenteert hij met Mira Feticu een kleine preview van de voorstelling over ‘Al mijn vaders’.

 

Durf te komen, durf te kijken en durf te begrijpen! Dit is een preview van de voorstelling die vanaf 24 oktober te zien is in Theater Branoul.