UIT Festival Den Haag | REZA MIRJALALI & HAMID BEHZADIAN & SAMIR CALIXTO
16914
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16914,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

REZA MIRJALALI & HAMID BEHZADIAN & SAMIR CALIXTO

Genre

Dans, muziek

Locatie
ZATERDAG 1 SEPTEMBER, KORZO
Over

REZA MIRJALALI & HAMID REZA BEHZADIAN
Reza Mirjalali en Hamid Reza Behzadian waren de grote verrassing op het event Voorjaarsontwaken. Ze hebben elkaar ontmoet op het conservatorium van Codarts in Rotterdam. Reza speelt het Iraanse snaarinstrument de tar en Hamid de slideguitar en mondharmonica. Hun gedeelde afkomst en liefde voor muziek bracht hen samen. Tarmonica is een waanzinnig verrassende combinatie van de Amerikaanse blues met Perzische muziek.

 

CADANCE FESTIVAL | SAMIR CALIXTO
Een van de hoogtepunten van de Nederlandse dans is CaDance – het festival voor hedendaagse dans in Den Haag. Twee weken lang kunt u genieten van de nieuwste creaties, dicht op de huid van nog onontdekte en toonaangevende dansmakers. Samir Calixto opent het festival met zijn nieuwste voorstelling W. Met een meedogenloze fysicaliteit worden de lagen afgepeld bij vijf danseressen. Een intrigerende kruisbestuiving van dans en filosofie op een moderne bewerking van Wagners muziek.

 

Datum: ​1 september
Tijd: 22.25 – 23.15 (blok 5)
Locatie: ​Korzo (zaal)