UIT Festival Den Haag | CROSSTOWN & CIRQUE MANIA
16901
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16901,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

CROSSTOWN & CIRQUE MANIA

Genre

Dans

Locatie
ZATERDAG 1 SEPTEMBER, KORZO
Over

JONG KORZO | CROSSTOWN & SHEREE LENTING
Jong, dynamisch en ambitieus. Dat zijn de Crosstown dansers. Korzo geeft al meer dan 10 jaar danslessen aan Haagse jongeren. Zeven danseressen die op het hoogste niveau trainen, hebben met urban nieuwkomer Sheree Lenting de voorstelling The Box gemaakt, geïnspireerd door de beroemde quote ‘You are only confined by the walls you build yourself’ van Professor Andrew Murphy.

 

CIRQUE MANIA | DAVID EISELE
Net afgestudeerd aan Codarts Circus Arts zijn alle ogen al gericht op het toptalent David Eisele. Zijn bijnaam is al David ‘Diabolo’. Zijn diabolo-act combineert hij niet alleen met andere circuselementen, maar juist ook met dingen die in het dagelijkse leven gebeuren. Hij maakte de prachtige eindexamen solo Senses.

 

Datum: ​1 september
Tijd: 20.00-20.40 (blok 1)
Locatie: ​Korzo (studio)