OPENHUIS CULTUURANKER DIAMANTTHEATER - UIT Festival Den Haag
18595
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18595,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

OPENHUIS CULTUURANKER DIAMANTTHEATER

LOCATIE

Diamant Theater, Theaterzaal, Diamanthorst 183, Den Haag

DATUM

4 september 2020

TIJD

19.00-21.00 uur

GENRE

Openhuis Cultuuranker

Categorie
VRIJDAG 4 SEPTEMBER, DiamantTheater

 

Cultuuranker Haagse Hout op het UIT Festival

 

Tijdens het UIT Festival bundelen het Cultuuranker Diamant Theater, Stichting KunstPost en het Koninklijk Conservatorium hun krachten met een twee uur durend cultureel spektakel.

 

Boek hier je bezoek [Dit evenement is uitverkocht]

Of bel 070-4066381 tussen 11:00-13:00 van dinsdag t/m zaterdag.

 

Hou je van comedy? Zorg dan dat je erbij bent voor Farbod Moghadam’s preview van zijn eerste volledige cabaretvoorstelling Vers van de Pers.

 

Nieuwsgierig naar dans? Dan is Moving Colours –de jaarlijkse werelddansavond– iets voor jou. Met Balkan Fusion dance geeft Ana Baric een verassende introductie.

 

Als je van muziek houdt, wil je Umit-C’s nieuwe song over cultuur in Haagse Hout, speciaal geschreven voor deze avond, niet missen!

 

Studenten van het Koninklijk Conservatorium zijn ook van de partij met een mini-concert. Tevens introduceren zijn samen met het Cultuuranker een buurtproject waarbij zij met bewoners nieuwe producties maken. En er is jong talent te horen: Meidengroep Hartje Den Haag treedt op met hun rap ‘Bezuidenhout West’.

 

En dat is nog niet alles!

 

Vrouwen uit Haagse Hout gaan het gesprek aan ter introductie van een nieuwe talkshow over wonen en leven in de buurt. Wat is de behoefte van kunst en cultuur binnen het gezin? En op welke manieren kun je je creatief uiten? Luister en praat mee.

 

Gedurende de avond zullen kunstenaars van KunstPost hun creaties tentoonstellen en presenteren aan het publiek. Kinderen zijn welkom bij een workshop waar ze samen een kunstobject maken van zwerfplastic.

 

Als klap op de vuurpijl zal wijkkeuken Lichtpuntjes van Resto hapjes verzorgen uit de (inter)nationale keuken.

 

Waar: Diamant Theater, Theaterzaal, Diamanthorst 183,

Wanneer: Vrijdag 4 september, 19:00-21:00 uur [dit evenement is uitverkocht]