ELTEN KIENE - UIT Festival Den Haag
17978
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17978,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

ELTEN KIENE

LOCATIE

Lange Voorhout - CONTAINERPODIUM

DATUM

8 september 2019

TIJD

15:05

GENRE

Rap/Spoken word

Categorie
Lange Voorhout, ZONDAG 8 SEPTEMBER
Over dit project

Elten Kiene barst van de creatieve energie die hij als rapper en spoken word artiest op geheel eigen wijze met zijn publiek deelt. Als oprichter en samensteller van talloze woordkunst-initiatieven waaronder Woorden Worden Zinnen en gedreven workshopcoach heeft Elten een stevig aandeel in het vormen van de spoken word scene. Elten geeft graag les aan jongeren op middelbare scholen of aan jonge schrijvers die podiumambities hebben. Het samenbrengen van verschillende werelden, met de woordkunst als belangrijkste onderdeel, loopt als een rode draad door al zijn werkzaamheden.

 

Elten is het komende seizoen te zien in PAARD tijdens de Woorden Worden Zinnen-avonden op onder meer donderdag 12 september en, met een WWZ Winternachten festival-special, op donderdag 15 januari.

 

Kijk op de Writers Unlimited-website voor meer informatie.