FRANCIS BROEKHUIJSEN - UIT Festival Den Haag
17987
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17987,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

FRANCIS BROEKHUIJSEN

LOCATIE

Lange Voorhout

DATUM

8 september 2019

TIJD

NNB

GENRE

MC/Literatuur/Po√ęzie

Categorie
Lange Voorhout, ZONDAG 8 SEPTEMBER
Over dit project

Francis Broekhuijsen is MC bij spoken word-artiest Elten Kiene, schrijver Simon(e) van Saarloos en dichter Ellen Deckwitz die optreden als voorproefje van het Winternachten festival 2020. Ook presenteert hij het literaire minipodium bij het Writers Unlimited-paviljoen op het Lange Voorhout.

 

Francis is presentator en programmamaker met als specialiteit muziek, literatuur, kunst en cultuur voor o.a. de UITMarkt Amsterdam, Delft Chamber Music Festival, ITS Festival, Tolhuistuin, Poetry International en het Winternachten festival. Daarnaast is hij radiopresentator, acteur en dj en als voice-over heeft hij de luisterboeken van o.a. Ilja Leonard Pfeijffer, Dave Eggers, Imme Dros en Abdelkader Benali ingelezen.

 

Kijk op de Writers Unlimited-website voor meer informatie.