THE GREY SPACE - UIT Festival Den Haag
19247
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19247,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

THE GREY SPACE

LOCATIE

Paviljoensgracht 20, 2512 BP Den Haag

Categorie
Instellingen

Zaterdag 5 september – Sonic Waves (gratis entree)

21:00 tot 02:30

 

Met Sonic Waves brengt INDEX weer een avond non-mainstream elektronische muziek naar het centrum van Den Haag. Headliner Jungle Of Wires speelt live IDM en downtempo trippy beats met haar indrukwekkende en steeds wisselende eurorack setup die ze eerder al vertoonde op events als Amsterdam Dance Event. Olaf Wempe doet een live set met zijn nieuwste producties en Moosz zal een bijzondere dj-set doen. Wisselende DJ’s vanuit het steeds groeiende collectief van gelijkgestemden dat INDEX is zullen creatief bijdragen aan de sfeer en hun beste, vetste en nieuwste tracks delen. Een avond voor muziekliefhebbers!

 

 

Zondag 6 september – Aan Tafel! 

15:00 uur & 18:00 uur

 

Aan Tafel! is een non-fictie filmdiner waar het niet gaat over de kwaliteit van het eten, maar over de grappige, mooie, ontroerende of belangrijke herinneringen die daaraan vast zitten. Via de onderzoeksvraag: ‘Hoe smaakt jouw thuis?’ zijn film- en documentairemaker Jasper Masthoff en theatermaker Annemarie de Bruijn van Het Vijfde Bedrijf op zoek gegaan naar diverse grootstedelijke verhalen.