UIT Festival Den Haag | HAAGS MATROZENKOOR
17103
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17103,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

HAAGS MATROZENKOOR

Genre

Zangkoren

Locatie
ZONDAG 2 SEPTEMBER, KLOOSTERKERK
Over

Het Haags Matrozenkoor biedt de leden vanaf een leeftijd van 5 jaar een brede muzikale opleiding met onderwijs in solf├Ęge, individuele zanglessen en koorrepetities. De jongste matrozen worden opgeleid in diverse voorbereidende koorklassen. De concertklas bestaat uit sopranen, alten, tenoren en bassen en zingt een breed repertoire van klassiek tot modern.

Het koor geeft jaarlijks een aantal concerten en werkt daarnaast mee aan producties van bekende en professionele koren en orkesten zoals het Residentie Orkest, het Rotterdam Philharmonisch Orkest, het Nederlands Kamerkoor en het Bachkoor Holland. Jaarlijks maakt het koor een buitenlandse tournee. Vanaf september 2013 wordt het koor geleid door dirigent Wouter Verhage.

 

 

Datum: zondag 2 september
Tijd: 13.30 uur
Locatie: Kloosterkerk