HEIDI PIPPI SISSI RONNIE BARBIE - UIT Festival Den Haag
18037
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18037,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

HEIDI PIPPI SISSI RONNIE BARBIE

LOCATIE

Theater aan het Spui

DATUM

8 september 2019

TIJD

12:00 - 12:20 / 13:30-13:50

GENRE

Voorstelling

Categorie
ZONDAG 8 SEPTEMBER, Theater aan het Spui
Over dit project

Als je dat aan je moeder had gevraagd toen ze 8 was, zei ze misschien: Pippi Langkous of Heidi. Je vader koos voor Mowgli of Peter Pan. Vroeger kwamen alle kinderhelden uit boeken of films. De helden van nu zijn rappers en influencers. Je volgt ze online en ze zijn altijd dicht bij je. Is hun leven ook een groot avontuur? Wie zou je wel eens een dag willen zijn? Wat als je iedereen kunt zijn, ook al lijk je er helemaal niet op? Dan kun je als jongen net zo goed Famke Louise zijn als Ronnie Flex.

 

Een voorstelling over helden van vroeger en nu. Op 13 september gaat deze voorstelling in première in Theater aan het Spui, geniet tijdens UIT Festival alvast van een preview.