UIT Festival Den Haag | HOLLAND DANCE & INDIA DANS FESTIVAL
16906
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16906,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

HOLLAND DANCE & INDIA DANS FESTIVAL

Genre

Dans

Locatie
ZATERDAG 1 SEPTEMBER, KORZO
Over

HOLLAND DANCE | MIXED DOUBLES: STEPPING STONES
Breakdancer Redouan Ait Chitt, bekend van de danstelevisiewedstrijd Everybody Dance Now, maakt een dubbelduet voor hem en Jeroen van der Linden, een professioneel breaker en jeugdvriend. Zij werden gecoacht door Ed Wubbe, artistiek directeur van Scapino Ballet Rotterdam. Het duet Stepping Stones vertelt het verhaal van hun hechte vriendschap.

 

INDIA DANS FESTIVAL | POERNIMA GOBARDHAN
Poernima Gobardhan is een van de grote talenten uit de Haagse Indiase danswereld. Deze duizendpoot is niet alleen een fantastische danseres, maar ze heeft ook haar eigen dansschool Pretima Ke Dewashrie, werkt als cultuurcoördinator bij Cultuurschakel en creëert haar eigen dansen die zowel innovatief als klassiek zijn. Vanavond danst ze Ambi Stuti, een loflied op de vrouwelijke kracht.

 

Datum: ​1 september
Tijd: 20.15 – 21.00 (blok 2)
Locatie: ​Korzo (studio)