JAZZ EN AMERICANA AAN ZEE - UIT Festival Den Haag
19086
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19086,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

JAZZ EN AMERICANA AAN ZEE

LOCATIE

Poppodium Aan Zee, YMCA Muziekcentrum, Keizerstraat 58

DATUM

4 september 2020

TIJD

20.00-23.00 uur

GENRE

Muziek

Categorie
Poppodium Aan Zee, VRIJDAG 4 SEPTEMBER

Jazz & Americana Aan Zee

uitverkocht

 

Een heerlijke avond waarop de Americana van singer-songwriter Philip Kroonenberg en de jazz van gitarist Vincent Koning & band op het podium vertolkt worden, terwijl je gefêteerd wordt door Italiaanse ‘after-dinner’ specialiteiten, zoals Parmezaanse kaas, Salami, verse druiven, de beruchte Toscaanse chocolade-vijgentaart Panforte en heerlijke whisky’s, Grappa’s en meer van de Italiaans-Scheveningse Wereldcultuurorganisator Sandro Bruti en zijn Stichting Dramtune.

 

Philip Kroonenberg zal nieuwe songs spelen die later dit jaar op album zullen verschijnen. Een special guest zal haar opwachting maken tijdens deze voorstelling. Philip speelt deze avond namens Acoustic Alley, de organisatie die veelvuldig intieme luisteroptredens in een authentiek vestzaktheater in het hartje van Den Haag verzorgt, in de stijlen Americana, roots, folk, blues en akoestische kleinkunst van eigen bodem. Vincent Koning, die op tour is geweest door zo’n beetje de hele wereld, heeft speciaal voor het BinnenUIT Festival Scheveningen een band met topmuzikanten in het genre samengesteld. De lead vocals zijn voor rekening van Caroline de Rooij, dochter van Karel de Rooij en succesvol jazz-zangeres en -docent in Wenen.

 

Tickets voor deze Double Bill show plús Italiaanse specialiteiten plús een welkomstdrankje naar keuze kosten slechts € 12,50. U helpt gelijk de artiesten; een gedeelte van dit bedrag komt ten goede aan hen!

uitverkocht