KWASI KLOOS - UIT Festival Den Haag
18659
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18659,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

KWASI KLOOS

Categorie
Online Cultuurmarkt, Muziek

Kwasi Kloos is een Haagse vocal group van ca. 2×10 leuke mannen en vrouwen. We zingen meestal a capella. Ons moderne programma is Engels en Nederlands, 4-6 stemmig en van een pittig niveau. We kleden onze optredens aan met eenvoudige choreo. Op maandagavond repeteren we in de buurt van de kruising Laan van Meerdervoort -Goudenregenstraat. We treden regelmatig op tijdens festivals en in tehuizen. En we zijn te huur: we hebben een mooi kerstprogramma!

 

In september herstarten we de voorbereidingen voor onze tweejaarlijkse Grote Concerten. Daarom zijn we nu dringend op zoek naar enkele tenoren. Kun jij goed zingen en heb je maandagavond tijd? Bel of mail ons dan!

 

Kwasi Kloos
2e Braamstraat 11, 2563 HJ Den Haag
Bezoek hier onze website.