LAAKSESSIES MUZIEKTOUR - UIT Festival Den Haag
19138
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19138,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

LAAKSESSIES MUZIEKTOUR

LOCATIE

Maakhaven, Calandkade 157, Den Haag

DATUM

4 september 2020

TIJD

19:00 uur

GENRE

Muzikale ontdekkingstocht

Categorie
Laaktheater, VRIJDAG 4 SEPTEMBER

Ga je (gratis!) mee op muzikale ontdekkingstocht door Laak? [Dit evenement is uitverkocht]

Kom op vrijdag 4 september tijdens het UIT Festival bij ons allerlei parels in Laak ontdekken tijdens deze bijzondere tour! Een gids brengt je naar 5 locaties waar je wordt verrast met een intiem muziekoptreden of kleinkunst.

 

Goed om te weten:

  • Onze gidsen zullen uiteraard 1.5 meter afstand bewaren en ook op de locaties alle gasten vragen zich hier aan te houden. Samen maken wij de tour niet alleen gezellig, maar ook veilig voor iedereen!
  • Kom je met meerdere mensen? Bij aankomst kun je aangeven dat je in dezelfde groep ingedeeld wilt worden.
  • De muziektour is een wandeltour. Het duurt ongeveer twee uur, waarvan je een groot deel aan het genieten bent van acts, maar toch adviseren wij je om eventuele hoge hakken thuis te laten.
  • Hoewel het evenement gratis is, is reserveren verplicht. [Dit evenement is uitverkocht]

 

Datum: vrijdag 4 september

Aanvang: 19:00 uur

Start ontdekkingstocht: 19:30 uur

Startlocatie: Maakhaven

Adres: Calandkade 157, Den Haag

GRATIS

 

Extra informatie:

Dit evenement is een samenwerking tussen Hummingbird Music, FishEyeProducties, Gemeente Den Haag, SoZa, Maakhaven, Haagse Sport Centrale en Laaktheater.

FishEyeProducties ontwikkelt programma’s rondom maatschappelijke vraagstukken. Vanuit de overtuiging dat mensen de stad kleuren, brengt ze mensen op een verrassende manier bij elkaar, prikkelt nieuwsgierigheid, stimuleert nieuwe kansen en onderlinge samenwerking. Met projecten als Women of SOZA, SOZA Summer Times en Haagse Iconen ontmoeten de Wereld geeft ze de diversiteit van de Haagse bevolking niet alleen een podium maar ook een thuis.

 

Dit evenement is uitverkocht