UIT Festival Den Haag | LONNEKE VAN LETH
17221
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17221,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

LONNEKE VAN LETH

Genre

Dans

Locatie
PODIUM NOORD, ZONDAG 2 SEPTEMBER
Over

De Zaak Carmen begint met de moord op Carmen. Haar minnaar Don José bekent en de zaak lijkt afgedaan. Toch kan de rechercheur die het onderzoek naar de moord leidde, de zaak niet loslaten. Hij wordt door Carmen meegezogen in de afgrond van de menselijke geest waarin zij hem een wereld toont vol geweld, verlangen en vervreemding.

Lonneke van Leth maakt verhalende en beeldende dansvoorstellingen. Met haar humor en treffende muziekkeuzes enthousiasmeert zij jong en oud, kenner en leek, voor moderne dans. Zij laat haar publiek zien dat moderne dans niet ingewikkeld is maar juist leuk en tegelijkertijd een boodschap kan bevatten. Lonneke maakt van iedereen een dansliefhebber!

 

Datum: ​2 september
Tijd: 13.30
Locatie: ​Lange Voorhout