MUSEUMPLEIN - UIT Festival Den Haag
18179
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18179,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

MUSEUMPLEIN

LOCATIE

Lange Voorhout - Cultuurmarkt

DATUM

8 september 2019

TIJD

12:00 - 18:00

GENRE

Musea

Categorie
Cultuurmarkt, ZONDAG 8 SEPTEMBER
Over dit project

Er is een doorlopend programma-aanbod waarin het museumseizoen 2019/2020 ruimschoots onder de aandacht wordt gebracht. En niet zomaar, maar onder leiding van ‘curator talks’ en de befaamde Grote Museumquiz waarbij je onwijs leuke prijzen kunt winnen. Ook worden er workshops voor zowel kinderen als volwassenen gegeven en breng je tot slot een bezoek aan de Topstukkententoonstelling in het paviljoen. Ooit alle mooiste werken uit collecties van Haagse musea bij elkaar gezien, ínclusief persoonlijke toelichting? Precies, dat gebeurt niet zomaar – maar dus wel op zondag 8 september.

 

Benieuwd welke musea dit jaar meedoen aan UIT Festival Den Haag? Zeker niet de minste: Het Mauritshuis, Gemeentemuseum Den Haag, Panorama Mesdag, Louwman Museum, Nationaal Archief, Huis van het Boek | Museum Meermanno, Vrijmetselarij Museum, Muzee, Museum Bredius, Haags Historisch Museum, Museum Gevangenpoort, Museum Beelden aan Zee én het Haags Gemeentearchief zijn allemaal van de partij.

 

Voor ieder wat wils, dus! Zien we je daar?