OPENHUIS CULTUURANKER MUZEE - UIT Festival Den Haag
18592
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18592,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

OPENHUIS CULTUURANKER MUZEE

LOCATIE

Muzee Scheveningen

DATUM

4 september 2020

TIJD

19.00 & 21.00 uur

GENRE

Muziek

Categorie
VRIJDAG 4 SEPTEMBER, Muzee

 

Op vrijdag 4 september nodigt Cultuuranker Muzee Scheveningen bezoekers uit om te genieten van bevlogen artiesten én nieuwe talenten uit de wijk. 

 

uitverkochtBezoekers kunnen kiezen uit twee programma’s van elk één uur:

19:00 – Aanvang eerste programma, met:

  • Cultureel voorgerechtje: Talent uit de wijk
  • Jennifer Ewbank, singer-songwriter en pianist, zingt eigen materiaal
  • Een sneak preview van komend seizoen, o.a. onze nieuwe tentoonstelling Scheveningen (op z’n) Hondjes

21:00 – Aanvang tweede programma, met:

  • Cultureel voorgerechtje: Talent uit de wijk
  • Aymar Torres zingt eigen liedjes met zomerse feeling
  • Een sneak preview van komend seizoen, o.a. onze nieuwe tentoonstelling Scheveningen (op z’n) Hondjes

Kaarten zijn €5,- per programma. Graag van tevoren reserveren via de Muzee Scheveningen website.

 

Over Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank is een singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek – iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton. Ewbank zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek.

Zo bracht zij haar album “London Tree” uit, waarop naast een serie aantrekkelijke covers ook eigen materiaal te beluisteren is. Een cd waarin haar veelzijdigheid als artieste tot uiting komt. Van delicate liedjes als “Line in a song” en “Imagine” tot meer upbeat nummers als “Stars” en “5 More minutes”. De blondine schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballad naar swingende uptempo popmuziek

 

Over Amar Torres

De Haagse artiest Aymar Torres is een mengelmoes van culturen: een Arubaanse vader en een Colombiaanse moeder, geboren en getogen op Aruba, met een liefde voor Latin muziek en in het bijzonder Braziliaanse bossa nova. Moeiteloos zingt het muzikale talenwonder in het Portugees, Spaans, Italiaans, Frans en Papiaments. Een optreden van Aymar is als een reis door de Cariben en Latijns Amerika, met uitstapjes naar de Middellandse Zee.

Afgelopen seizoen zette Aymar met zijn energieke ‘blind audition’ de studio van The Voice of Holland in extase. Inmiddels heeft Aymar Torres twee singles uitgebracht. Op 12 juni verscheen Mainta, Papiaments voor ochtend, over het wakker worden naast degene van wie je houdt. In april bracht hij debuutsingle E Porta uit, waarbij hij eveneens in het Papiaments zingt: “Alsof je klopt op de deur van mijn hart”.