OKÉ SÈNE - UIT Festival Den Haag
18334
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18334,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

OKÉ SÈNE

LOCATIE

Lange Voorhout

DATUM

7 september 2019

TIJD

20:00

GENRE

Percussie

Categorie
Lange Voorhout, ZATERDAG 7 SEPTEMBER
Over dit project

Abdoulaye Oké Sène is geboren en getogen in de wijk Medina in Dakar, Senegal. Met zijn enorme ritmegevoel begon hij al op jonge leeftijd te spelen op alles waar geluid uit kwam! Djembé, sabar, doundoun, sico, bugerabu and seourouba… hij bespeelt het allemaal!

 

Sène Percu is de imposante percussiegroep van Oké Senè en bestaat stuk voor stuk uit top artiesten. Naast percussie bestaan de optredens uit dans en zang. De muziek van Sène Percu bestaat zowel uit traditionele ritmes, senegalees en malinke, als uit eigen composities en creaties. Er wordt gebruikt gemaakt van een grote variatie instrumenten zoals de djembé, doundoun en bougerabou. Maar ook asico en congas zijn in de arrangementen terug te vinden.

 

Direct na het Embassy Festival geeft Sène Percu het startsein voor de UIT Nacht. Loop en dans met hen mee over het Lange Voorhout van podium Noord naar podium Zuid.