PANORAMA MESDAG - UIT Festival Den Haag
18702
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18702,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

PANORAMA MESDAG

Categorie
Online Cultuurmarkt, Musea

Beluister de online audiotour van de tentoonstelling CANDID die door het fotografencollectief zelf is ingesproken. Zij nemen je mee in de verhalen achter de foto’s en hun werkwijze als collectief. Giedo van der Zwan richt zijn scherpe lens op nietsvermoedende dagjesmensen. Mirjam Rosa zit de mensen letterlijk op de huid. Sandra Uittenbogaart weet keer op keer de chaos van het strandleven te vangen in verstilde beelden en Merel Schoneveld vertaalt haar beleving van de badplaats in krachtige zwart-wit composities.

 

Wie schuilen er achter de portretten van CANDID? Niet iedereen zit erop te wachten om ineens omcirkeld te worden door de ‘CANDID fotografen’, maar Antoon Duynstee (1943) liet het rustig over zich heenkomen. En de Oekraïense Ga Avakian hoopte zelfs dat hij op een van Sandra’s foto’s zou staan. Lees de interviews!

 

Meer informatie op de website.

 

Online audiotour tentoonstelling CANDID: check de website
Wie schuilen er achter de portretten van CANDID?: check de website

 

Panorama Mesdag
Zeestraat 65, 2518 AA Den Haag
Bekijk hier onze website.