PERCOSSA - UIT Festival Den Haag
17728
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17728,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

PERCOSSA

LOCATIE

Lange Voorhout - ZUID

DATUM

8 september 2019

TIJD

17:45 - 18:05

GENRE

Muziektheater/Percussie

Categorie
Lange Voorhout, ZONDAG 8 SEPTEMBER
Over dit project

Vier straatartiesten, drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en breekbare acts: jawel, we hebben het over Percossa’s show ‘Double Bill’. Vliegende muzikanten, verrassende instrumenten en attributen en een show waarin niets is wat het lijkt – en dat is nog een understatement. Na de pauze gaat het echt los: ritmisch boksende gastheren, een dampende sambaband, op flessen spelende clowns en dreunende drums… “Vier virtuoze komedianten in een onderling gevecht”, schreef het AD al eens in een recensie. Wij kunnen niet wachten. Kom je kijken?

 

 

Dit is een preview van de show die Percossa op 12 november zal geven in de Rijswijkse Schouwburg. Op 8 februari 2019 staan ze tevens in de Koninklijke Schouwburg, een initiatief van Het Nationale Theater.