PIKET KUNSTPRIJZEN - UIT Festival Den Haag
17729
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17729,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

PIKET KUNSTPRIJZEN

LOCATIE

Centrale Bibliotheek - Studio B

DATUM

8 september 2019

TIJD

14:00

GENRE

Kunstprijzen

Categorie
ZONDAG 8 SEPTEMBER, CENTRALE BIBLIOTHEEK
Over dit project

Bekendmaking genomineerden van de Piket Kunstprijzen 2019.

 

Er zijn onder meer optredens van oud-genomineerde Benjamin Abel Meirhaeghe (zang), Claire Hermans (dans) en Firma MES (toneel).
Dit wordt aangevuld met een muzikaal optreden van Remmelt, Muus en Femke.

 

De kandidaten worden geselecteerd door vakjury, onder leiding van juryvoorzitter Marjolein de Jong, voormalig cultuurwethouder Den Haag.

 

Ter info: De Piket Kunstprijzen, die dit jaar voor de zesde keer worden uitgereikt kennen drie vaste onderdelen: een prijs voor schilderkunst, toneel en dans. De prijzen zijn bestemd voor professionele jonge, veelbelovende kunstenaars in elk van deze disciplines – voor alledrie één. In iedere categorie worden drie jonge talenten genomineerd. De winnaars worden 25 november bekendgemaakt tijdens een besloten uitreiking in Diligentia.