POPKOOR FOCUS - UIT Festival Den Haag
18708
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18708,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

POPKOOR FOCUS

Categorie
Online Cultuurmarkt, Muziek

Popkoor Focus beschikt over een swingend repertoire, variërend van nederpop en klassieke ballads tot rocknummers. Hedendaagse nummers als ‘Believer’ en ‘This is me’ wisselen af met klassiekers als ‘Crazy little thing’ en volijke nummers als ‘Umbrella’ en ‘Footloose’. Het koor zingt grotendeels versterkt maar heeft ook een aantal a capella nummers op het repertoire staan.

 

Als je zingen leuk vindt,  check dan onze website voor vacatures!  Er is met name plaats voor hoge alten (hoog midden), tenoren en bassen.

 

Kortom, Focus biedt een gezellig en afwisselend optreden onder de inspirerende leiding van dirigent Loek van Kersbergen. We repeteren iedere maandag in Marcanto, Groene Zoom 11 in Den Haag van 20.00-22.00 uur!

 

 

Popkoor Focus
Groene Zoom 11, 2491 EJ Den Haag
Bezoek hier onze website.