PULCHRI - UIT Festival Den Haag
19060
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19060,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

PULCHRI

Categorie
Online Cultuurmarkt, Galerie

Pulchri Studio is een kunstenaarsvereniging en galerie die sinds 1847 bestaat maar zich nog piepjong voelt.
Elke maand zijn er wisselende tentoonstellingen van onder andere Pulchri kunstenaars die hedendaagse kunst exposeren in de zalen van dit prachtige pand.


 

Titel tentoonstelling:
Contemporary Collaboration 2.0

Beschrijving:
Contemporary Collaboration 2.0 is het vervolg op een internationaal tentoonstellingsproject waarbij de stimulering van nieuwe vormen van multilaterale samenwerking centraal staan. De tentoonstelling presenteert het werk van een internationale groep kunstenaars die allemaal verbonden zijn met verschillende kunstnetwerken en daarbinnen intensief met elkaar samenwerken in zowel hun artistieke processen als in de ontwikkeling van de verdere professionalisering van de diverse beroepspraktijken.

Periode:
4 – 29 september 2020
Dinsdag t/m zondag
12.00-17.00 uur


 

Titel tentoonstelling:
1 ½ m.

Beschrijving:
Het jaar 2020 staat ongewild in het teken van het coronavirus en de impact is groot qua gezondheid en gezondheidszorg, sociaal, economisch en zeker ook cultureel. Een maatschappij waarin de onderlinge afstand van 1 ½ meter tussen mensen het nieuwe normaal is, voelt intuïtief niet normaal aan. Behalve de 1 ½ meter heeft de lockdown ook geleid tot inspiratie en tijd om te experimenteren.

De muren van de galerieruimtes zijn voor deze expositie denkbeeldig ingedeeld in panelen van 1 ½ meter breed, kunstenaars zijn uitgenodigd die 1 ½ meter ruimten in te richten.

Periode:
22 augustus t/m 15 september 2020
Dinsdag t/m zondag
12.00-17.00 uur

 

Pulchri
Bezoekadres: Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag
Bezoek onze website hier.