READY2SING - UIT Festival Den Haag
18716
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18716,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

READY2SING

Categorie
Online Cultuurmarkt, Muziek, Kinderen

Muziekschool Ready2Sing bied zangles en pianoles aan voor alle leeftijden! De conservatorium afgestudeerde Suzanna is de oprichter en docente en heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen het vakgebied.

 

Ready2Sing bied leerlingen het basisonderwijs op het gebied van muziek. Je kunt bijvoorbeeld noten leren lezen en schrijven. Ook kun je bij het zingen jezelf leren begeleiden op de piano.

We bieden verschillende muziekstijlen zoals klassiek, pop, jazz en musical in zowel individuele als groepslessen. Er zijn regelmatig uitvoeringen: klassiek concert, kerstconcert, festivals en een einduitvoering.

I.v.m COVID-19 geven wij ook online lessen wanneer dit gewenst is! Interesse in zang-/pianoles? Voor een meekijkles kunt u mailen naar info@ready2sing.nl

 

 

Ready2sing
Prinsegracht 27, 2512 EW Den Haag
Bezoek hier onze  website.

 

Voor 50% en/of 100% Ooievaarspas korting check de website!