KLAPSTOELKABARET - UIT Festival Den Haag
19113
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19113,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

KLAPSTOELKABARET

LOCATIE

Rijswijkse Schouwburg

DATUM

5 september 2020

TIJD

12:30 - 13:00 14:00 - 14:30

GENRE

Cabaret

Categorie
Rijswijkse Schouwburg, ZATERDAG 5 SEPTEMBER

Klapstoelkabaret

 

Cabarettalent van nu, corona-proof, in de buitenlucht op een zomermiddag, drankje erbij… en dat voor een zacht prijsje! Met hun pop-up buitenpodium komen de Klapstoelkabaret artiesten naar u toe. De klapstoel wordt neergezet , waarna je op veilige afstand van elkaar kunt genieten van de show. Een soort huiskameroptreden in een hele grote openluchthuiskamer. Zo is theater eindelijk weer mogelijk in Coronatijd en wordt het ook nog eens een bijzondere ervaring.

 

Tijdens Klapstoelkabaret zie je een optreden van 30 minuten van één cabaretier uit de Klapstoel-selectie. Die selectie bestaat uit eersteklas cabarettalenten die stuk voor stuk al op festivals stonden en prijzen wonnen. De namen: Kiki Schippers, Patrick Nederkoorn, Anne Neuteboom, Louise Korthals, Thijs van de Meeberg, Vlamousse, Ronald Snijders en Pieter Verelst. Tijdens het UIT Festival treden Vlamousse (cabaretières die op een prettige manier het gevoel van ongemak voeden door te verhalen over onderwerpen zoals de orgasmekloof, racisme en meer) en Pieter Verelst (een voorstelling muzikale vondsten en humor inzoomend op zijn jonge generatie, materialisme, liefde, relaties en angst) op.

Deze voorstelling wordt in de Buiten Zaal gespeeld: de groene strook naast de vijver.

 

Boek je bezoek hier!