UIT Festival Den Haag | SCHEVENINGSE KUREN
17063
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17063,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

SCHEVENINGSE KUREN

Genre

Opera

Locatie
VRIJDAG 31 AUGUSTUS, PODIUM NOORD, ZONDAG 2 SEPTEMBER, MUZEE SCHEVENINGEN
Over

Na het succes van ‘Harde Handen’ en ‘De Vloek op Scheveningen’ presenteren het Zuiderstrandtheater & Kwekers in de Kunst de gloednieuwe opera: ‘Scheveningse Kuren’. Net zoals bij ‘De Vloek’ schrijft Sjaak Bral het libretto. Met zangeres Susan Malakiay Bailey, tenor Marcel Rijans, Sjaak Bral als ceremoniemeester, het Residentie Orkest, het Volksoperahuis, Theaterkoor Dario Fo en een kleurrijk projectkoor van Scheveningers en Hagenaars met een Afro-Caribische achtergrond. ‘Scheveningse Kuren’ is onderdeel van Feest aan Zee, Scheveningen 200 jaar badplaats.

 

Er is tweemaal een preview van deze voorstelling te zien. Op vrijdag in Muzee Scheveningen en op zondag op Podium Noord van het Lange Voorhout.

 

Datum: ​31 augustus (Muzee) & 2 september (Lange Voorhout)
Tijd: 19.15-19.30 & 15.10-15.30
Locatie: ​Muzee Scheveningen & Lange Voorhout