SHOWBAND 75 - UIT Festival Den Haag
18721
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18721,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

SHOWBAND 75

Categorie
Online Cultuurmarkt, Muziek

Showband ‘75 is de muzikale vereniging uit Leidschendam bestaande uit de Marchingband, de ShowBrassBand en Trinity Colorguard.

De Marchingband is een lopende band van ongeveer 15 leden dat het publiek tijdens taptoes, optochten en andere optredens wil laten genieten van hun muziek. Dit jaar brengen zij in hun show de muziek uit ‘Jesus Christ Superstar.’

 

De ShowBrassband is een zittend orkest dat in geheel eigen stijl een mix van populaire nummers uit heden en verleden presenteert. Onder andere ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld en ‘Africa’ van Toto kunnen bij de optredens worden gebracht.

 

Trinity is een colorguardgroep die hun dans laat zien bij wedstrijden en optredens. Dans mee met de stoere jongens en meisjes van Trinity! Voor alle kinderen en jongeren vanaf 4 jaar.

Wil jij lid worden van Showband ’75? Dat kan! De eerste maand krijg je gratis!

 

 

Showband 75
Prinsenhof 4, 2263 EV Leidschendam
Bekijk hier onze website.