SIMON(E) VAN SAARLOOS - UIT Festival Den Haag
17981
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17981,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

SIMON(E) VAN SAARLOOS

LOCATIE - PODIUM ZUID

Lange Voorhout

DATUM

8 september 2019

TIJD

12:30

GENRE

Schrijver

Categorie
Lange Voorhout, ZONDAG 8 SEPTEMBER
Over dit project

Schrijfster en filosofe Simon(e) van Saarloos werd 1990 geboren in de VS, groeide op in Nederland en woont nu deels in New York City, deels in Amsterdam. Ze schrijft haar naam met haakjes om de ā€˜eā€™ om aandacht te vragen voor gender in namen. Simon(e) heeft inmiddels vier boeken uitgebracht en publiceert interviews, literaire kritieken, essays, opiniestukken en fictie in onder meer Vrij Nederland, De Correspondent en NRC. In 2015 was ze de jongste VPRO Zomergast ooit.

 

Als voorproefje op haar deelname aan het Winternachten festival in januari 2020 draagt Simon(e) op de Cultuurmarkt voor uit eigen werk. Kijk op de Writers Unlimited-website voor meer informatie.