SINFONIA ROTTERDAM - UIT Festival Den Haag
17974
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17974,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

SINFONIA ROTTERDAM

LOCATIE

Atrium

DATUM

8 september 2019

TIJD

14.15 - 14.45 / 15.00 - 15.30

GENRE

Muziek

Categorie
ZONDAG 8 SEPTEMBER, Atrium
Over dit project

Het eigentijdse kamerorkest, dat dicht bij het publiek staat, onder leiding van gerenommeerd chef-dirigent en oprichter Conrad van Alphen. Synchroon aan de energie van de stad brengen wij klassieke meesters op een vernieuwende, dynamische en indringende wijze naar een divers publiek. Actief, hoogstaand, expressief en energiek. Met oog en respect voor de tradities en klassieke meesterwerken en tegelijk altijd in beweging. Wij gunnen iedereen de beleving dat muziek je raakt, je verwondert, je in vervoering brengt. Omdat niet iedereen de ’standaard wegen’ kent of zomaar bewandeld, gaan we met plezier naar het publiek toe om nieuwe ontmoetingen te creëren en op deze manier klassieke muziek toegankelijker te maken.

 

Op zondag 8 september trekt Sinfonia Rotterdam naar het Atrium in Den Haag. Onder leiding van gast-dirigent Ivan Hut spelen we een prachtig programma. Komt allen luisteren en genieten van een van de mooiste ouvertures van Rossini, Mozarts sprankelende 38ste symfonie  (finale-presto) en het indrukwekkende 1ste deel van Beethovens 7de symfonie.