THE CHILDREN - UIT Festival Den Haag
17946
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17946,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

THE CHILDREN

LOCATIE

Koninklijke Schouwburg

DATUM

7 september 2019

TIJD

19.30

GENRE

Voorstelling

Categorie
ZATERDAG 7 SEPTEMBER, Koninklijke Schouwburg
Over dit project

Zie als eerste de nieuwe voorstelling van Het Nationale Theater: The Children. Tijdens de Uit Nacht mogen 100 bezoekers de zaal van de Koninklijke Schouwburg in om daar alvast de hele voorstelling The Children te zien. Helemaal gratis en exclusief want deze voorstelling is eigenlijk besloten. Het Nationale Theater gebruikt deze avond om de scenefoto’s te maken. Maar het is te leuk om er alvast een sneak peak van te maken. Reserveer je zitplek hier, maximaal 2 kaartjes per persoon.

 

The Children gaat 14 september in première in Den Haag en is t/m 26 december op tournee. Kom zondag ook kijken naar de preview tijdens het UIT Festival. Dan krijg je een heel gaaf kijkje achter de schermen en geven we een aantal theatergeheimen prijs.