TIM AKKERMAN & DORONA ALBERTI - UIT Festival Den Haag
17936
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17936,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

TIM AKKERMAN & DORONA ALBERTI

LOCATIE

Lange Voorhout - ZUID

DATUM

8 september 2019

TIJD

16:40 - 17:00

GENRE

Muziek

Categorie
Lange Voorhout, ZONDAG 8 SEPTEMBER
Over dit project

The music from James Bond. In het voorjaar van 2020 dompelen Dorona Alberti (Gare du Nord), Tim Akkerman (voormalig Di-rect) en het Metropole Orkest zich onder in de wereld van spionage en glamour met het programma The Music from James Bond. De meest iconische songs van vroege en recentere James Bond-films komen in dit theaterconcert voorbij. ‘Stuk voor stuk steengoede songs met die herkenbare sound, die zowel nostalgisch als tijdloos is’, aldus initiatiefnemer Dorona Alberti.

 

Speciaal voor deze gelegenheid wordt een aantal nummers van een nieuw jasje voorzien. Kortom: de ultieme sound van deze films met het Metropole Orkest, Dorona Alberti en Tim Akkerman; een wereldberoemd toporkest en twee performers met weergaloze stemmen. En, waar nodig, het grote gebaar met knallende blazers en dramatische strijkarrangementen. The Music from James Bond is een theatraal concert dat zowel intiem als groots is!

 

*Dit optreden is met Charly Zastrau i.p.v. het Metropole Orkest.