KUNST VOOR HET VOLK - UIT Festival Den Haag
19134
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19134,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

KUNST VOOR HET VOLK

LOCATIE

Theater De Vaillant

DATUM

4 september 2020

TIJD

19.30, 20.30 & 21.15

GENRE

Torenconcert, theater

Categorie
VRIJDAG 4 SEPTEMBER, Theater de Vaillant

UIT de Toon

Na maanden stilte kijkt theaterfanfare Kunst voor het Volk hoopvol en positief naar het nieuwe culturele seizoen. Speciaal voor het UIT Festival maakte het orkest de minivoorstelling UIT de Toon. UIT de Toon is een kort programma met opbeurende muziek, afgewisseld met gedichten van Toon Hermans en Toon Tellegen over hoop en optimisme. We zeggen de stilte vaarwel: eindelijk weer uit.

 

Kunst voor het Volk

Kunst voor het Volk is een fanfare, maar niet zo maar één. Het is de eerste theaterfanfare van Nederland. Dit leuke en enthousiaste orkest in Den Haag geeft concerten die meer zijn dan alleen maar concerten: we maken verrassend muziektheater voor een breed publiek. Onze concerten zijn voorstellingen voor alle zintuigen! Het orkest staat onder leiding van Sarif Tribou. Volgend jaar bestaat Kunst voor het Volk 100 jaar!

Na het torenconcert van 19.00 uur kun je ook nog live genieten van Kunst voor het Volk in de Rode Zaal. Ze spelen deze avond nog twee maal een miniconcert in het theater! Tickets zijn gratis, maar  graag even reserveren!

 

Boek je bezoek hier.