VOODOO CHAMBERS - UIT Festival Den Haag
19096
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19096,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

VOODOO CHAMBERS

LOCATIE

Musicon

DATUM

4 september 2020

TIJD

21.00-23.00 uur

GENRE

Muziek

Categorie
Musicon, VRIJDAG 4 SEPTEMBER

 

Voodoo Chambers

 

Het magische trio Koen Herfst (Armin van Buuren, I Chaos), Timothy Dunn (The Great Communicators) en Valerio Recenti (My Propane, Countermove) vormen de band Voodoo Chambers. Een formatie die met vurige drums, diepe melodische basritmes en een hypnotiserende stem, de duisternis van elke geest weten te prikkelen.

 

Op vrijdag 4 september zal Voodoo Chambers, met een exclusieve live show in Musicon, het publiek veranderen in een heilige bijeenkomst. Ze hebben er alles aan gedaan om alternatieve rock en elektronische dans te combineren tot een unieke mix. Voed je geest met de krachten van deze ritualistische mediterrane muziek. Sluit je ogen, raak in trance, luister, en beweeg mee.

 

[Dit concert is uitverkocht]