OPENHUIS CULTUURANKER NIEUW WALDECK - UIT Festival Den Haag
18613
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18613,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

OPENHUIS CULTUURANKER NIEUW WALDECK

LOCATIE

Cultuuranker Nieuw Waldeck

DATUM

4 september 2020

TIJD

19.00-22.00 uur

GENRE

Muziek

Categorie
VRIJDAG 4 SEPTEMBER, Bibliotheek Nieuw Waldeck

Openhuis Cultuuranker Nieuw Waldeck 

 

Cultuuranker Loosduinen | Nieuw Waldeck opent het nieuwe culturele seizoen op 4 september met een uiteenlopende programmering. U bent welkom in beide bibliotheekvestigingen (Loosduinen én Nieuw Waldeck).  Reserveren is verplicht op beide locaties en kan vanaf half augustus via de website van bibliotheek Den Haag: www.bibliotheekdenhaag.nl via de agenda van de betreffende vestigingen.

 

Programma Bibliotheek Nieuw Waldeck:

 

Programma deel 1

 

18.45 uur – Opening door wethouder Robert van Asten
De avond begint met een feestelijke opening door niemand minder dan wethouder Robert van Asten, om het vernieuwde deel van de bibliotheek officieel te openen. Speciaal voor deze gelegenheid komt slagwerker Koen Herfst met een verrassing voor het publiek en de wethouder!

 

19.00 uur – Jong talent uit Loosduinen: Minouk Beekman
Dit 15 jarige talent uit Loosduinen staat om 19.00 uur en 21.00 uur in het voorprogramma van de twee gevestigde artiesten. Muziek maken is al jaren lang haar grootste hobby, en na de middelbare school wil ze graag een muziekopleiding gaan volgen. Sinds kort schrijft ze ook haar eigen nummers. Minouk begeleid zichzelf op gitaar.

 

19.15-20.00 uur Aymar Torres

De Haagse artiest Aymar Torres is een mengelmoes van culturen: een Arubaanse vader en een Colombiaanse moeder, geboren en getogen op Aruba, met een liefde voor Latin muziek en in het bijzonder Braziliaanse bossa nova. Moeiteloos zingt het muzikale talenwonder in het Portugees, Spaans, Italiaans, Frans en Papiaments. Een optreden van Aymar is als een reis door de Cariben en Latijns Amerika, met uitstapjes naar de Middellandse Zee.

Afgelopen seizoen zette Aymar met zijn energieke ‘blind audition’ de studio van The Voice of Holland in extase. De juryleden Ali B, Lil’ Kleine, Waylon en Anouk draaiden allemaal hun stoel. Tijdens zijn avontuur bij The Voice heeft Aymar laten zien een echte entertainer te zijn en zijn deelname gaf hem de kracht en motivatie om door te gaan met het werken aan zijn eigen nummers.

Inmiddels heeft Aymar Torres twee singles uitgebracht. Op 12 juni verscheen Mainta, Papiaments voor ochtend, over het wakker worden naast degene van wie je houdt. In april bracht hij debuutsingle E Porta uit, waarbij hij eveneens in het Papiaments zingt: “Alsof je klopt op de deur van mijn hart”.

 

[Programma is uitverkocht]

 

Programma deel 2

 

21.00 uur – Jong talent uit Loosduinen: Minouk Beekman
Dit 15 jarige talent uit Loosduinen staat om 19.00 uur en 21.00 uur in het voorprogramma van de twee gevestigde artiesten. Muziek maken is al jaren lang haar grootste hobby, en na de middelbare school wil ze graag een muziekopleiding gaan volgen. Sinds kort schrijft ze ook haar eigen nummers. Minouk begeleid zichzelf op gitaar.

 

21.15 – 22.00 uur Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank is Singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Regelmatig staat zij op de planken in Nederland, Japan en België. Jennifer is een  bijzondere stadsdeelgenoot  en zij mag  uiteraard niet ontbreken op het podium van cultuuranker Loosduinen | Nieuw Waldeck!

Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek. Ewbank zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek.

In haar carrière heeft Jennifer niet stilgezeten. Zo bracht zij haar album “London Tree” uit, waarop naast een serie aantrekkelijke covers ook eigen materiaal te beluisteren is. De zangeres schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballad naar swingende uptempo popmuziek.

 

[Programma is uitverkocht].