WRITERS UNLIMITED - UIT Festival Den Haag
17990
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17990,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

WRITERS UNLIMITED

LOCATIE

Lange Voorhout - Cultuurmarkt

DATUM

8 september 2019

TIJD

12:00 - 18:00

GENRE

Literatuur/Poëzie/Spoken word

Categorie
Cultuurmarkt, ZONDAG 8 SEPTEMBER
Over dit project

Op het minipodium voor het Writers Unlimited-paviljoen op het Lange Voorhout ontvangt Francis Broekhuijsen o.a. dichter Ellen Deckwitz, schrijver Simon(e) Saarloos en spoken word artiest Elten Kiene. Maak kennis, want zij treden later dit seizoen op tijdens het 25e Winternachten festival Den Haag. Raad over welk Boek van hun Leven zij vertellen en win een vrijkaart voor een festivalavond! In het paviljoen vindt u een leestafel en zijn voorverkooptickets met UIT Festival-korting verkrijgbaar.

 

Van 15 tot en met 19 januari 2020 organiseert Writers Unlimited het 25e Winternachten internationaal literatuur festival Den Haag met actuele gesprekken en voordrachten van ruim 100 Nederlandse en buitenlandse schrijvers en dichters. Het festival is uitgegroeid tot het belangrijkste internationale literaire evenement van Nederland, met middag- en avondprogramma’s in Theater aan het Spui, Filmhuis Den Haag, Paard, Zuiderstrandtheater, Theater Dakota, het Institute of Social Studies en de bibliotheken Schilderswijk en Nieuw Waldeck.

 

Ook presenteert Writers Unlimited van september tot en met juni 070 Series-avonden over literatuur, wetenschap en samenleving in de Centrale Bibliotheek Den Haag. De 070 Series-aflevering van vrijdag 20 september is tevens de opening van de Week van de Afrikaanstalige roman. Schrijver en gespreksleider Abdelkader Benali ontvangt die avond maar liefst zeven schrijvers, dichters en performers uit Zuid-Afrika. Kijk op de Writers Unlimited-website voor meer informatie.

 

Programma Writers Unlimited-minipodium, aanvangstijden nntb:

Elten Kiene (rap, spoken word)

Simon(e)  van Saarloos (schrijver)

Ellen Deckwitz (poëzie)

Francis Broekhuijsen (MC)

en vele anderen.