WRITERS UNLIMITED - UIT Festival Den Haag
18885
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18885,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

WRITERS UNLIMITED

Categorie
Online Cultuurmarkt, Literatuur

Writers Unlimited presenteert het Winternachten festival (13-17 januari 2021) en de Writers Series (ontmoetingen met schrijvers of dichters op locatie in Den Haag). Beluister ook onze podcasts!

 

Het internationale literatuurfestival Winternachten 2021 heeft als thema ‘Het is aan ons’: wereldwijd maken we met z’n allen het verschil in de corona- en klimaatcrises of de Black Lives Matter-beweging. Maar wie zijn die ons? Auteurs en artiesten nemen je mee naar nieuwe gedachten, verhalen en mogelijkheden.

 

Winternachten festival en Writers Series vind je in Den Haag in o.a. Zuiderstrandtheater, Paard, Theater Dakota, Theater aan het Spui, Filmhuis Den Haag, wijkfilialen van Bibliotheek Den Haag, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten.

 

Writers Unlimited
Bekijk hier onze website.