ZAND EN VEEN - UIT Festival Den Haag
18276
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18276,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

ZAND EN VEEN

LOCATIE

De Nieuwe Regentes

DATUM

6 september 2019

TIJD

NNB

GENRE

Voorstelling

Categorie
VRIJDAG 6 SEPTEMBER, De Nieuwe Regentes
Over dit project

Vorig seizoen heeft Theater De Nieuwe Regentes voor de vierde keer een community art voorstelling gemaakt met bijzondere verhalen van buurtbewoners onder de titel Zand en Veen.  Onder leiding van onze buurtprofessionals, regisseur Hans van den Boom, choreografe Karine Guizzo en dramaturge Erna van den Berg hebben tien buurtbewoners een voorstelling neergezet, waarin ze hun kwestbaarheid en kracht toonden. Deze editie stond in het teken van verhalen over onzekerheden, innerlijke gevechten en het overwinnen ervan.

 

Komend seizoen gaan we de vijfde, laatste en grootste voorstelling maken. Een speciale XL editie, omdat het gebouw waarin Theater De Nieuwe Regentes is gevestigd, een voormalig badhuis en zwembad, in 2020 honderd jaar bestaat. Het creatieve team zal naast verhalen van buurtbewoners gaan graven in de geschiedenis van het gebouw en dit natuurlijk weer combineren met dans en muziek.

 

Singer songwriter Carolien Geritz en gitarist Benito Jong presenteren hierbij een stukje uit de voorstelling Zand en Veen 4 met een lied van Carolien.