ZONNEBLOEM - UIT Festival Den Haag
18732
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18732,bridge-core-2.4.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

ZONNEBLOEM

Categorie
Online Cultuurmarkt

De Zonnebloem Den Haag bezorgt mensen onvergetelijke momenten

 

In de Haagse wijken zetten tientallen vrijwilligers van De Zonnebloem zich in voor mensen met een lichamelijke beperking. De Zonnebloem Den Haag kent verschillende afdelingen per wijk met elk een eigen bestuur. Ook in coronatijden ging het werk gewoon door. Zo werden op 16 april 2020 door de afdeling Escamp 230 plantjes bij mensen thuis bezorgd, waarna dit voorbeeld werd gevolgd door de afdelingen Segbroek en Hofkwartier. Op 6 juni volgde de afdeling Leidschenveen-Ypenburg.

 

Bijzondere momenten

Als vrijwilliger bij de Zonnebloem kun je mensen bijzondere en onvergetelijke momenten bezorgen. Met het doen van iets heel kleins kun je al veel betekenen voor iemand anders. En dat kan op verschillende manieren:

  • Even naar het winkelcentrum
  • Uitwaaien op het strand
  • Samen naar het tuincentrum
  • Een rondvaart maken
  • Bij mensen thuis een goed gesprek hebben onder het genot van een kopje koffie. Vrijwilligers van de Zonnebloem kijken met de mensen wat de mogelijkheden zijn. De nadruk ligt steeds meer op kleinschalige en 1 op 1 activiteiten.

 

Enthousiast? Dan is De Zonnebloem iets voor jou. Meld je dan aan bij De Zonnebloem Den Haag en word vrijwilliger:

 

Vereniging De Zonnebloem
Bezoek hier onze website.

 

ONDERSTEUN DE ZONNEBLOEM

Als u het werk van de Zonnebloem wilt steunen kun je de loten kopen die normaal op de markt van het UIT Festival te koop zijn.

Zij kosten slechts € 2,- per stuk. Wie weet win je een leuke prijs, zoals € 15.000,- of een elektrische fiets.


Bestel in vier stappen uw loten

  1. Ga naar de website.
  2. Geef aan hoeveel loten je wilt bestellen
  3. Vul je naam en e-mailadres in en klik op bestellen
  4. Je betaalt de loten via iDeal en ontvangt direct de loten per e-mail

 

Bestel je speciale loten van Erik Jan of Mirella.
Met het kopen van loten via onze lotenpagina, helpt u ons enorm. Dank u wel! De trekking is maandag 12 oktober 2020. U krijgt automatisch bericht over de uitslag.