VALVETRONIC BRASSBAND - UIT Festival Den Haag
17616
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17616,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

VALVETRONIC BRASSBAND

LOCATIE

Lange Voorhout - ZUID

DATUM

8 september 2019

TIJD

13:55 - 14:20

GENRE

Muziek

Categorie
Lange Voorhout, ZONDAG 8 SEPTEMBER
Over dit project

Er is geen betere manier om een publiek in beweging te krijgen dan de blazers van Amsterdams nieuwste brassband. De jonge Valvetronic Brassband creëert een stevige mix van energieke EDM en hiphop, die je zonder twijfel gaat wegblazen. De band is samengebracht door trompettisten Kris Kraanen en Lourens Van Der Zwaag, en geïnspireerd door groepen als Gallowstreet, No BS Brassband en Lucky Chop. Na hun debuut in Paradiso speelden ze op MadNes festival, Jazz Festival Delft en So What’s Next.

 

Eerder was hier Zuco103 geprogrammeerd. Vanwege ziekte moest deze show helaas afgezegd worden. Gelukkig hebben wij een mooie vervanger gevonden in Valvetronic Brassband!