Timetable en programma UIT Festival 2019 - UIT Festival Den Haag
18384
post-template-default,single,single-post,postid-18384,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Timetable en programma UIT Festival 2019

Yes! Aankomende vrijdag 6 september tot en met zondag 8 september staat Den Haag op z’n kop door UIT Festival Den Haag 2019. Wat hebben we er zin in!

Er zijn meer dan 120 programma-onderdelen en er doen 145 culturele instellingen mee, wat betekent dat er onwijs veel te zien, ervaren en beleven is. Van dans-, theater- en muziekoptredens tijdens UIT In De Wijk op vrijdag, tot Spinvis, A Mili en Michael Prins tijdens de UIT Nacht op zaterdag, tot één groot feest op het Lange Voorhout tijdens de Cultuurmarkt en optredens van onder andere Kenny B, Farbod Moghaddam en Tim Akkerman & Dorona Alberti op zondag – en nog zoveel meer. Om jullie wegwijs te maken én zodat je niets hoeft te missen, hebben we hieronder het volledige programma inclusief timetable voor je klaargezet.

We zien jullie allemaal heel graag aankomend weekend, het wordt feest!

Het programma kun je downloaden via onderstaande link:

PROGRAMMA-UIT-FESTIVAL-2019